2016. okt 12.

A tökéletes első randi, ahogy egy Nő akarja

írta: Ihász Gergely
A tökéletes első randi, ahogy egy Nő akarja

Ahogy egy Férfi látja

Te is jártál úgy, hogy megfogott egy nő, vártad az első randit, de utána nem lett folytatás? Hívtad a nőt, de nem válaszolt vagy kedvesen elutasított?

a_tokeletes.png

Azokkal a férfiakkal, akikkel találkozom, sokan számolnak be ilyen élményekről. A nők, mikor társat keresnek, nem restek egyszerre több férfival randizni, főleg ha az interneten ismerkednek.

Szüleinknek még nem volt annyi lehetősége, mint nekünk. Ott az internet, az utca, szórakozóhelyek, bárok…

Te is tudod, hogy a világ ma sokkal gyorsabban pörög és ezerrel érnek minket az ingerek. Ez a változás a randizásban is jelen van.

Anno, még a nők időt hagytak a férfinek, hogy bizonyítson, kialakuljon a vonzalom. A rossz hír, hogy ma már ezt nem adják meg a nők.

A nők többsége, ha rossz az első randi, kevés esélyt ad a férfinek, hogy tovább bizonyítson. Magamon tudom, hogy ez ránk, férfiakra is igaz, egy rossz randi után kevésbé van kedvünk keresni a nőt.

De mit tehetünk férfiak, hogy felejthetetlen legyen az az első randi.

Nem kell csodát tenni, luxus étterembe vinni a nőt, mert nem erre vágynak a nők.

 

A randi lebeszélése

A randi már a lebeszélésével elkezdődik. A legrosszabb, ha azt várjuk, hogy a nő mondja meg a helyet és az időpontot. A nők a határozott férfit keresik. A randi lebeszélésében is határozottnak kell lenni. Te tedd a javaslatot a helyszínre és az időpontra.

Helyszín

A helyszín az egyik olyan tényező, ami megalapozza a randi hangulatát. Olyan helyet válasz, ami komfortos neked és kedvez a meghitt beszélgetésnek. Első randi legrosszabb helyszíne a mozi vagy buli. Ezeken a helyeken nincs lehetőség beszélgetni és kialakítani azt a vonzalmat, ami a folytatáshoz kell. Legyen hangulatos, nyugodt és harmonikus.

Megjelenés és öltözködés

A nők egy randi előtt képesek órákat készülődni, 10 ruhát felpróbálni és 5ször felhívni a legjobb barátnőt, hogy mit vegyen fel. A nők tudják, az első benyomás meghatározó, te is vésd a fejedbe. Amivel egy férfi nem tud mellé nyúlni, ing, farmer és zakó. A nők érzékei sokkal kifinomultabbak, mint nekünk, egy dögös parfüm sokat jelent az első találkozáskor.

Beszélgetés

A nők számára a kommunikáció létfontosságú, ezért a vonzalom kialakításában elsődleges. Nem szégyen felkészülni a beszélgetésre. Nincs rosszabb, mint a kínos csend. Legyél felkészülve és legyenek témáid, melyeket bevethetsz a beszélgetés során. Fontos szabály, kérdezz! Fejezd ki, érdeklődésed a kérdésekkel.

Érintés

Szerintem a legrosszabb, ha egymással szemben ültök. Próbálj meg 90 fokban ülni a Nő bal oldalán. A kommunikáció mellett az érintés is fontos a nőknek. Ha 90 fokban ültök könnyebb megérintened a nőt, mintha szembe ültök.

Fizetés

Az első randi legkínosabb pillanata sokszor a fizetés. Egyszerűsítsed le! Számomra kőbe vésett szabály, hogy az első randin én fizetek.

Csók és Szex

Megosztó a vélemény, hogy helyes-e a csók és a szex az első randin. Ezt érezni kell, és úgy cselekedni.

 

Nem ördöngösség szuper első randit szervezni, de biztos, hogy gyakorlás és odafigyelést igényel.

Ha tetszett a bejegyzés, kövess a facebook-on.

 

 

 

 

Szólj hozzá

motiváció Félelem Randi Siker Férfi Hitelesség