2016. sze 14.

Milyen Férfire vágyik a mai Nő, egy Férfi szemével

írta: Ihász Gergely
Milyen Férfire vágyik a mai Nő, egy Férfi szemével

Ha már ez előző cikkben, kritikusan írtam a Férfiakról, gondoltam összeírom, hogy mi az én tapasztalatom, mit keresnek a mai 20-as, 30-as Nők egy Férfiben. A Lista távolról se teljes, a legfőbb ismérveket szedtem össze.

mire_vagyik_a_no.jpg 

Céltudatos

A mai Nő céltudatos. Tudja, hova akar eljutni az életben. Már nem csak az az álma, hogy anya legyen, hanem, hogy elérje céljait. Olyan világban nevelkedett már, ami megmutatta neki, hogy joga van ahhoz, hogy álmai, céljai legyenek és ezek szerint is él. A Társától is elvárja a céltudatosságot, hogy a Férfire mellette fel tudjon nézni! Nem találkoztam, olyan Nővel, aki nem akart volna olyan társat, akire fel tud nézni.

Érdekes/ Kihívást jelentő

A mai Nőre is igaz, hogy azt becsüli, ami nem esett az ölébe, amiért tennie kellett! Szüksége van arra, hogy a Férfi kihívás legyen számára, hogy meglegyen a kapcsolat elején a titokzatosság, hogy ne tudja rögtön kiismerni. Nem a tucatot keresi, hanem az egyedit. A Nők kevésbé ismerik be, de több Férfivel randiztak és voltak együtt, mint valójában bevallják. Ezért könnyebben ki is ismernek minket.

Problémamegoldó

A mai Nő, képes egyedül minden akadályt megoldani. Munkahelyén és az otthonában is minden problémával megküzd. Míg anyukáink áthívták a szomszéd férfit, hogy segítsen kicserélni egy égőt, addig a mai nő, maga cseréli ki. Ebből kifolyólag, nem kell neki olyan társ hosszú távon, aki elbújik az élet nehézségei elől. Neki olyan társ kell, aki szembe néz, a mai élet kihívásaival. Cselekvő társra vágyik, akire számíthat minden helyzetben.

Önálló                                                                         

A mai férfiakra jellemző a Pán Péter effektus. Ez azt jelenti, hogy a 30-as évei végén is a Férfinek a legfontosabb személy az életében az anyja. Sokszor még negyvenhez közel is a családdal él, és képtelen elkészíteni egy rántottát. Ha el is költözött otthonról, minden héten haza viszi a szennyest, hogy otthon az anyja mossa ki a ruháit.

Érzékeny

A mai Nő, sokkal összetettebb életet él, mint a korábbi generáció asszonyai. Több kihívással, lehetőséggel néz szembe. Már nem a Marlboro men-re, a kemény macsóra van szüksége, aki olyan, mint Dirty Harry. A Nőnek szüksége van arra, hogy életét, nehézségeit meg tudja beszélni társával.

Közös programok

Nem arra vágyik a Nő, hogy otthon üljön, és egész hétvégén bámulja a TV-t a Pasival, aki nem képes elszakadni tőle, meg az X-boxától. A Nő változatos életet akar élni, mert ezt látja a számára fontos magazinokban is. Elmenni moziban, színházba, táncolni, kirándulni. A szabad idejét nem akarja elfecsérelni.

Szex

Bárki, bármit mond, minden Nő imádja a szexet! Még akiről a Férfi nem is gondolja azt, az a Nő is epekedik a jó szexért. A Múltban a Nő elfogadta, ha a párjával rossz a szex, mert az ő anyja is átélte ezt. A mai Nő, ahogy írtam kevésbé kompromisszum kész. Ő úgy érzi, megérdemli a jó szexet, ha nem kapja meg, kész tovább állni!

 

Férfiak ha a tapasztalatotok más, vesszük össze, vitassuk meg, mert lehetünk akár mennyire gazdagok, az igazi Nő nélkül csak fél életünk van!

 

Szólj hozzá

Fejlődés Eredmény Vágy Férfi Önismeret